Mijn levensverhaal

Mijn levensverhaal. Ik ben geboren, op 5 juli 1974 en getogen in Zwaagdijk-Oost als oudste dochter van vier kinderen in een boerengezin. Behalve koeien had mijn vader met zijn broers, bloembollen, appel- en perengaard. Als kind was ik graag mee naar de koeienstal om te helpen bij de kalfjes en voeren van de koeien en natuurlijk bollenpellen in de zomer. Veel met vriendinnen spelen bij ons thuis kon en mocht altijd.

Na de basisschool de mavo in Wervershoof en de meao in Hoorn. Na de meao had ik een enorme drang iets van de wereld te zien en samen met Mandy in februari 1995 vertrokken naar Australië voor drie maanden. Daar zes weken gewerkt en daarna onze reis gemaakt en veel van het land gezien. De laatste drie weken op Bali doorgebracht. Na wat jobhoppen in 1996 bij de Rabobank gaan werken en aan de balie begonnen en daarna 18 jaar op de hypotheekafdeling. Geweldig leuk werk, prachtige lieve collega’s en veel geleerd zowel praktische kennis, mensen kennis en levenservaring.

In 1997 Arnoud leren kennen en vanaf 2002 hadden we een kinderwens. In december 2005 werden wij de trotse ouders van Isabelle. Wat waren we blij met onze gezonde dochter. In de tussenliggende drie jaar, miskraam, verdriet dat een gezonde zwangerschap maar uitbleef, burnout en gelukkig met behulp van psycholoog, chinese kruiden en voetreflex er weer bovenop gekomen. Helaas in 2007 twee miskramen en bij de laatste veel bloedverloren, waardoor een bijna doodervaring. Dit besef kwam mede door het lezen van het boek van Pim van Lommel, Eindeloos bewustzijn. In mei 2008 zijn we van Oudkarspel naar Wervershoof verhuist. De kinderwens bleef nog wel heel sterk. In januari 2010 kregen wij een tweede gezonde dochter Sara. Een prachtig compleet gezin.

In januari 2016 begon het werken bij de Rabobank te wringen bij mij. Zou het niet anders kunnen? En wat kan ik dan en wat wil ik dan? In september gestart met de voetreflexopleiding om de verandering alvast maar in te zetten. Gelijk geweldig leuk en al die nieuwe kennis! In december 2019 de kroon op al het harde werk met mijn HBO Voetreflex en MBK Plato diploma. Een reorganisatie bij de afdeling waar ik werkte zorgde ervoor dat mijn dienstverband bij de Rabobank eindigt in het tweede kwartaal van 2020. Dit is het begin van mijn praktijk Het Eiland Reflexologie. Wat is jou verhaal?