Diploma’s en certificaten

In de loop van ieder jaar volg ik actuele themadagen, MBK bijscholing, therapeuten dagen van RBCZ en VBAG.

Samen met collega’s hebben we een intervisiegroep waarin we bespreken wat we tegen komen en geven we elkaar gevraagd en ongevraagd advies. We komen een aantal keer per jaar (digitaal) bij elkaar.

Een abonnement op het vakblad ‘Natuurlijke en integrale gezondheidszorg’ is een mooie aanvulling. Daarnaast lees ik veel boeken over uiteenlopende onderwerpen die met gezondheid, ziektes, andere behandelmethodes en persoonlijke ontwikkeling boeken.

Mijn nieuwsgierigheid en interesse in zowel de mens als geheel, de spirituele wereld, de hersenen, de werking van de geest en gezondheid in de breedste zin van het woord voed ik graag!

In september 2016 ben ik mijn opleiding gestart bij de School voor Voetreflexologie. Daar heb ik mijn theorie en praktijklessen behaald.
In december 2019 had ik voor de theorie, praktijkexamens en MBK volgens PLATO alle diploma’s aan de muur hangen van mijn praktijk. Enorm veel kennis opgedaan en veel praktisch toepasbaar. In mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik ook een sprong gemaakt.

In 2018 heb ik de cursus zwangerschapsreflexologie aanvullend gevolgd. Het zwanger worden blijft een wonder. Voetreflex kan daar in ondersteunen zowel bij de vrouw als de man. En voor de begeleiding tijdens de zwangerschap met uiteenlopende klachten kun je veilig bij mij terecht.

In februari 2020 ben ik gestart bij Total Health voor de Oncoreflex opleiding. Door corona heb ik met de praktijklessen vertraging opgelopen. Ik hoop het certificaat zomer 2022 behaald te hebben. Na overleg met uw behandelend arts voor kanker kunt u voor uw ontspanning veilig een voetreflexbehandeling ondergaan. De duur zal afhangen van uw algehele welzijn op het moment dat u in de praktijk bent.