Nieuws uit de praktijk

vrijdag 7 januari 2022
Vanaf vandaag ben ik weer geopend en kunt u een afspraak maken voor een voetreflexbehandeling. Ik heb een heerlijke kerstvakantie gehad. Veel gewandeld op Wieringen en de omgeving van Bergen aan Zee her ontdekt.
Bij het Huis van bewustwording een stilte middag gehad nog net in het oudejaar met het thema ‘loslaten’. En via Huis van bewustwording stukje bewust zijn door deel te nemen aan ‘de 12 heilige nachten’ met iedere dag een ander thema. Beide zijn een aanrader.

18-12-2021
Huidige update volgt n.a.v. de persconferentie van 18 december 2021

– Zorgaanbieders die onder artikel 1, eerste lid, van de Wkkgz vallen hoeven de praktijk niet te sluiten. Alternatieve geneeswijzen vallen onder de Wkkgz.

26 november 2021
De avond afspraken zijn nog steeds mogelijk in mijn praktijk.
Bericht van het ministerie gericht aan RBCZ:
Zo is momenteel bepaald dat zorgverlening die valt onder de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) uitgezonderd is van de verplichte sluitingstijden.”

1 oktober 2021
Het najaar is weer aangebroken. De natuur veranderd in een mooie kleuren pracht. Het grondwater wordt weer aangevuld met de neerslag. En genieten van de najaarszon als deze zich laat zien met een stevige wandeling of heerlijk in de tuin.

Vakantie 2021
Heerlijk vakantie achter de rug in Zuid-Frankrijk. Ik ben weer opgeladen aan de slag.


Vanaf donderdag 4 maart mag ik weer voetreflexbehandelingen geven. Ik heb er zin in.

Per 1 februari 2021 ben ik aangesloten bij beroepsvereniging VBAG.
https://vbag.nl/voor-consument/wat-zijn-natuurlijke-geneeswijzen.html

Vanaf de heropening van de praktijk eind mei 2020 hou ik mij aan de leidraad infectiepreventie Covid-19 opgesteld d.d. 07-05-2020. Heeft u daar vragen over dan verneem ik het graag.

Disclaimer
Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

Natuurgeneeskunde is een aanvulling op en geen vervanging voor reguliere geneeskunde.