Nieuws uit de praktijk

De harde lockdown heeft helaas ook gevolgen voor mijn praktijk. Ik sluit de deuren van mijn praktijk gedurende deze periode. Nu genoemd met gestelde einddatum van 19 janauari 2021.

Het boek de Wim Hof Methode, overstijg jezelf met The Ice Man, ben ik in begonnen met lezen. Spannend om ermee te beginnen maar wat een effect. Net begonnen met 15 seconden koud douchen na de warme douche. Wat een marteling, maar het effect wat je op je huid voelt en van binnen is heel bijzonder. Ik ben er van overtuigt dat je jezelf alles kunt aanleren als er maar een wil is om het te doen. In een aflevering van ‘Dokters van Morgen’ seizoen 6 aflevering 13 Kou van 16 december 2020, is het ook besproken met ervaringsdeskundigen van deze methode. Heel bijzonder wat het effect is op chronische ziekten, maar ook van aandoeningen door een ongeluk. Het nieuwe jaar ga ik er echt mee aan de gang en de ademhalingsoefeningen erbij en wil ik de velen volgen die mij al zijn voorgegaan. Doe jij ook met mij mee?

Per december 2020 heb ik een mooie cadeaubon laten ontwerpen en kunt u een speciaal verwenmoment cadeau doen tijdens de feestdagen, verjaardag of zomaar.

Vanaf de heropening van de praktijk eind mei hou ik mij aan de leidraad infectiepreventie Covid-19 opgesteld d.d. 07-05-2020. Heeft u daar vragen over dan verneem ik het graag.

Disclaimer
Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

Per 1 mei 2020 ben ik CAT level 5 therapeut. De reflexbehandelingen en voetreflexbehandelingen komen (gedeeltelijke) in aanmerking voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket van zorgverzekeringsmaatschappijen of zorgverzekeraars. Informeer bij uw zorgverzekeraar.

De opleidingen en bijscholingen die ik volg om mijn algemene en medische kennis bij te houden kunt u lezen op de pagina ‘Bijscholing en opleiding’ onder het kopje ‘Over mij’. Boeken en artikelen hebben een aparte pagina.

Natuurgeneeskunde is een aanvulling op en geen vervanging voor reguliere geneeskunde.