Nieuws uit de praktijk

Vakantie 2021
Heerlijk vakantie achter de rug in Zuid-Frankrijk. Ik ben weer opgeladen aan de slag.


Vanaf donderdag 4 maart mag ik weer voetreflexbehandelingen geven. Ik heb er zin in.

Per 1 februari 2021 ben ik aangesloten bij beroepsvereniging VBAG.
https://vbag.nl/voor-consument/wat-zijn-natuurlijke-geneeswijzen.html

Bij beroepsvereniging CAT heb ik aangegeven dat ik mijn lidmaatschap beëindig per 31-12-2021.

Het boek de Wim Hof Methode, overstijg jezelf met The Ice Man heb ik gelezen en tijdens het lezen rustig begonnen. Gelijk ervaren wat een effect. De ademhalingsoefeningen en 15 seconden koud douchen na de warme. Ik heb er twee maanden overgedaan om nu rustig 2 minuten koud te douchen.

In een aflevering van ‘Dokters van Morgen’ seizoen 6 aflevering 13 Kou van 16 december 2020, is het ook besproken met ervaringsdeskundigen van deze methode. Heel bijzonder wat het effect is op chronische ziekten, maar ook van aandoeningen door een ongeluk.

Wilt u het ook gaan doen? Dan verwijs ik graag naar collega’s die de opleiding hebben gevolgd om u te trainen. Kan u het zelf niet vinden? Informeer dan bij mij en kijk ik graag met u mee.

Per december 2020 heb ik een mooie cadeaubon laten ontwerpen en kunt u een speciaal verwenmoment cadeau doen tijdens de feestdagen, verjaardag of zomaar.

Vanaf de heropening van de praktijk eind mei hou ik mij aan de leidraad infectiepreventie Covid-19 opgesteld d.d. 07-05-2020. Heeft u daar vragen over dan verneem ik het graag.

Disclaimer
Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

Per 1 mei 2020 ben ik CAT level 5 therapeut. De reflexbehandelingen en voetreflexbehandelingen komen (gedeeltelijke) in aanmerking voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket van zorgverzekeringsmaatschappijen of zorgverzekeraars. Informeer bij uw zorgverzekeraar.

De opleidingen en bijscholingen die ik volg om mijn algemene en medische kennis bij te houden kunt u lezen op de pagina ‘Bijscholing en opleiding.’

Natuurgeneeskunde is een aanvulling op en geen vervanging voor reguliere geneeskunde.